HMS og sikkerhet og hvorfor YH380W-30M er et bra valg

Tungt arbeid er én eller flere arbeidsoperasjoner som enkeltvis eller samlet kan overbelaste muskel- og skjelettsystemet hos arbeidstakeren. Flere arbeidsoperasjoner som hver for seg ikke betraktes som tunge, kan til sammen og over tid gi for høy totalbelastning. Arbeidstilsynet

Som arbeidgiver har du ansvar for at dine ansatte mtp risikovurdering, opplæring og informasjon ved manuelt arbeid.

Anbefalinger fra Arbeidstilsynet sier at du bør unngå enkeltløft tyngre enn 25 kg under optimale forhold. 
Det er under optimale forhold!

Solcellemontører jobber som regel aldri under optimale forhold, det er stort sett klatring i stillas eller kryping på tak. Det er gjerne vind og glatt i tillegg. 

Under 20 kg blir ting straks litt mer håndterbart, Fremdeles anstrengt arbeid men ikke i nærheten av 25 kg. Som montør bryr man seg fint lite om Kwh og Watt, men jobbe trygt, raskt og lettest mulig med gode produkter som ikke følese som en lefse eller går i oppløsning bare man ser litt rart på den.

Vi i IPVisola Norge er derfor veldig stolt over vår panelmodell YH380W-30M, med sine 19,1kg, 380W, virkningsgrad på 20,85% og en størrelseform som svært få andre kan matche til samme pris. Det varmer  også ekstra når vi får positive tilbakemeldinger at skinnesystemt er veldig lett å montere og at panelene er formfast og lett å jobbe med.

Du kan lese mer om ytelsene til YH380W-30M i linken under.
YH380W-30M fåes med blanke og sorte alurammer

Til toppen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.